ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ


Φροντίζουμε για το δικό σας καλό.

Η Surecare δημιουργήθηκε για να καλύπτει τις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες και να σας παρέχει προστασία από οποιοδήποτε  κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει την οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή.

Οι άνθρωποί μας έχουν ως μόνο στόχο, να εντοπίσουν τις πραγματικές σας ανάγκες, να προβλέψουν τους πιθανούς κινδύνους και να προσπαθήσουν να ελαχιστοποιήσουν – μηδενίσουν τη ζημιά.

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στην καλύτερη ενημέρωση, στην ταχύτητα και κυρίως στην ειλικρίνεια απο την πρώτη ημέρα επαφής μαζί μας με πρόθεση την δημιουργία  μιας μακροχρόνιας συνεργασίας.

Είμαστε πανετοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε και να επεξεργαστούμε τα δικά σας αιτήματα και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις που έχουν ως βάση την υψηλή ποιότητα σε συνδιασμό με το προσιτό κόστος.

Η ομάδα μας αποτελείται από υψηλά καταρτισμένα άτομα με σημαντική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στην Κύπρο, αλλά και νεότερους, δυναμικούς και φιλόδοξους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά.

Η SURECARE θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό σας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

«Ο Μάριος κατάφερε να συνδιάσει άριστη εξυπηρέτηση και προσαρμοσμένα στις δικές μου ανάγκες ασφαλιστικά συμβόλαια στις πλέον συμφέρουσες προσφορές. Η ειλικρίνεια και ο επαγγελματισμός του κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου.»

Κωνσταντίνος Καραγιώργης / Director at Pirelli Cyprus

«Είμαι σίγουρος ότι πάντα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για εμάς, στις καλύτερες τιμές.»

Βαλεντίνος Λυσιώτης / Chief Executive at Ventus Intercontinental
«Η Surecare έχει χειριστεί τις επαγγελματικές και προσωπικές μου ανάγκες για ασφάλιση για χρόνια. Αν μπορώ να περιγράψω το ασφαλιστικό γραφείο σε μια πρόταση, θα έλεγα εξυπηρέτηση πέρα απο τις ώρες γραφείου”
Βαλεντίνος Λυσιώτης / Chief Executive at Ventus Intercontinental
«Ο Μάριος είναι ένας υπομονετικός και σωστός επαγγελματίας σύμβουλος ασφάλισης. Πάντα βρίσκει τον τρόπο.»
Γιώργος Χατζηγεωργίου / Lawyer at Dr. Andreas Poetis & Co