Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Surecare!

Ασφαλιστικό Γραφείο Λάρνακας

Η Surecare είναι ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο ασφαλιστικό γραφείο με βάση τη Λάρνακα το οποίο προσφέρει άρτιες και καινοτόμες υπηρεσίες ασφάλισης.

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες στη Λάρνακα!

Παρέχουμε ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ένα μεγάλο πελατολόγιο επιχειρήσεων, οργανισμών και ατόμων που κατοικούν στην Κύπρο. Εγγυόμαστε ότι θα φροντίσουμε την επιχείρηση και τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία επιλέγοντας τα καταλληλότερα ασφαλιστικά συμβόλαια μεταξύ των καλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών στην Κύπρο.


Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας από την πρώτη κιόλας συνάντηση και να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Οι τρεις πυλώνες της επιτυχίας του γραφείου μας είναι:

– Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

– Ειλικρινείς συναλλαγές

– Εκπροσώπηση του Πελάτη και όχι της ασφαλιστικής εταιρείας

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα περισσότερα ασφαλιστικά γραφεία εκεί έξω είναι η ακλόνητη δέσμευσή μας για εξατομικευμένες υπηρεσίες. Αφιερώνουμε χρόνο για να σας συναντήσουμε, να κατανοήσουμε τις μοναδικές σας ανάγκες και να προσαρμόσουμε ασφαλιστικές λύσεις που ταιριάζουν ειδικά στις ανάγκες σας. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας κίνηση και μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά, χαλαρώστε γιατί μόλις βρήκατε το καλύτερο Ασφαλιστικό γραφείο στη Λάρνακα! Ας φροντίσουμε εμείς τα υπόλοιπα!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

«Ο Μάριος κατάφερε να συνδιάσει άριστη εξυπηρέτηση και προσαρμοσμένα στις δικές μου ανάγκες ασφαλιστικά συμβόλαια στις πλέον συμφέρουσες προσφορές. Η ειλικρίνεια και ο επαγγελματισμός του κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου.»

Κωνσταντίνος Καραγιώργης / Director at Pirelli Cyprus

«Είμαι σίγουρος ότι πάντα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για εμάς, στις καλύτερες τιμές.»

Βαλεντίνος Λυσιώτης / Chief Executive at Ventus Intercontinental

«Η Surecare έχει χειριστεί τις επαγγελματικές και προσωπικές μου ανάγκες για ασφάλιση για χρόνια. Αν μπορώ να περιγράψω το ασφαλιστικό γραφείο σε μια πρόταση, θα έλεγα εξυπηρέτηση πέρα απο τις ώρες γραφείου”

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου / Sales Manager at Adamos K Christophorou Limited

«Ο Μάριος είναι ένας υπομονετικός και σωστός επαγγελματίας σύμβουλος ασφάλισης. Πάντα βρίσκει τον τρόπο.»

Γιώργος Χατζηγεωργίου / Lawyer at Dr. Andreas Poetis & Co